Welkom bij Brasserie Klein Utrecht

Sinds 2002 vormt Brasserie Klein Utrecht een sfeervolle gelegenheid voor het genieten van een drankje of voor het dineren met een groot gezelschap. De brasserie is gevestigd in Boerderij De Ekster op een unieke locatie op Landgoed De Utrecht. Vanuit het restaurant heeft u een adembenemend uitzicht over Golfbaan Midden Brabant, ontworpen door de bekende architect Alan Rijks. Hij is erin geslaagd de golfbaan volledig in te passen in de karakteristieke omgeving, met behoud van alle aanwezige bomen. Door de aanleg van grote waterpartijen is een prachtig geheel ontstaan.
Bij de verbouwing van de boerderij tot clubhuis annex brasserie staat de unieke combinatie van authentieke elementen en moderne technieken garant voor een aangenaam verblijf. Enerzijds vindt u er het 7 meter hoge plafond, de oude dakspanten en de originele houten draagconstructie en anderzijds onder meer vloerverwarming, een uitstekende geluidsinstallatie en een goed geoutilleerde keuken. 's Zomers is het heerlijk genieten op het ruime terras rondom de boerderij, waarbij u de golfers hun laatste ‘put' kunt zien maken op hole 18.
U kunt in de brasserie terecht voor een lekkere kop koffie met appelgebak, een drankje, een uitstekende lunch of een heerlijk avondmaal. Bekijk hier onze menukaart.

De brasserie kan ruimte bieden aan meer dan 100 personen. Ideaal voor het organiseren van bedrijfsbijeenkomsten, variërend van borrel tot uitgebreid buffet. Vraag vrijblijvend naar onze arrangementen voor barbecues, buffetten of diners.